Lieve Message logo roze

Huur nu een Audio Gastenboek voor een onvergetelijke bruiloft

Verzamel voicemail berichten van vrienden en familie op een retro telefoon.

Het tijdperk van saaie gastenboeken is voorbij!

Yes jullie gaan trouwen! Dan wil je de bruiloft of receptie natuurlijk onvergetelijk maken. Met een Lieve Message audio gastenboek voor jullie bruiloft hebben jullie gegarandeerd succes!

Het Lieve Message audio gastenboek is een originele vervanger van het traditionele gastenboek. Een audio gastenboek is een retro telefoon waarop gasten een bericht voor jullie inspreken na de piep. De unieke vintage retro telefoons springen direct in het oog en zijn ook qua design een mooie toevoeging op de bruiloft. Voor elk thema hebben wij een passend model.

Met een Lieve Message audio gastenboek leg je tijdloze lieve, grappige en ontroerende herinneringen vast. Hoe bijzonder is het om elk jaar de stemmen en berichtjes van jullie dierbaren te horen en zo echt weer even de sfeer te proeven. Met deze audio kun je deze bijzondere dag elke keer weer opnieuw beleven.

Zwarte retro audio gastenboek

Een uniek aandenken

Na de bruiloft ontvangen jullie van ons alle audio digitaal. Daarnaast kunnen jullie ook kiezen om de audio op een USB of een Vinyl plaat te bestellen. Jullie als bruidspaar kunnen altijd blijven genieten van alle lieve messages die er gemaakt zijn. Honderden lieve, ontroerende, hilarische berichten om nog eens flink mee na te genieten.  

Een originele vervanger

Ben jij op zoek naar een uniek en origineel vervanger van het traditionele gastenboek? Dan ben je bij Lieve Message aan het juiste adres! Een audio gastenboek voor je bruiloft huur je al vanaf €250,- incl. verzending en retourneren en digitale audiobestanden. Voor elk thema hebben wij een geschikt model.