Lieve Message logo roze

Voorbeeld begroetingen

Na het opnemen van de telefoon horen jouw gasten de begroeting die jij voor hun hebt opgenomen. De begroeting geeft ze alle instructie die ze nodig hebben. Weet je niet precies wat je moet zeggen? Hieronder vind je een aantal voorbeelden. 

Bruiloft

Hi! Met [bruid en bruidegom] wij kunnen even niet opnemen want wij zijn aan het trouwen! Super bedankt dat jullie deze dag met ons willen vieren. Willen jullie een berichtje voor ons achterlaten na de piep?

Dit is de voicemail van [bruid en bruidegom] op dit moment zijn wij aan het genieten van onze bruiloft en kunnen wij niet opnemen. Spreek een bericht voor ons in na de piep!

Hoi! Met [bruid en bruidegom] we willen even zeggen dat we allebei heel blij zijn dat jullie hier op onze bruiloft zijn! Laat na de piep een bericht voor ons achter. Het bericht zal ons voor vele jaren helpen herinneren hoe mooi deze dag was!

Babyshower

Hi! Met [vader/organisator/ouder], super leuk dat jullie op de babyshower van [moeder] zijn. Willen jullie iets inspreken voor de nieuwe kleine smurf en natuurlijk voor [moeder]? Dat kan na de piep!

Hi! Leuk dat je op de babyshower van [moeder] bent! Laat een berichtje of wens achter na de piep voor de nieuwe spruit zodat [hij/zij] dit als [hij/zij] groot genoeg is kan terugluisteren. Alvast bedankt!

Verjaardag

Jaaaa dit is [naam] [haar/zijn] verjaardag en die verjaardag gaat zomaar niet voorbij! Super leuk dat je erbij bent. Spreek een verjaardagswens in voor [naam] na de piep!

Welkom op de verjaardag van [naam]. Spreek een bericht in na de piep.

Hi met [naam] ik kan even niet opnemen want ik ben even jarig aan het zijn. Spreek iets gezelligs voor mij in na de piep.

Condoleance/uitvaart

Welkom op de [condoleance/uitvaart] van [naam]. Fijn dat je gekomen bent. Wil je een mooie herinnering aan [naam] achterlaten voor de nabestaande? Deze herinneringen kunnen zij dan hun hele leven koesteren. Alvast bedankt.